Kadonneet lajit I -kasvuryhmä kirjallisuusterapiaohjaajille

Tämä ammatillinen kasvuryhmä on suunnattu Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen koulutuksista valmistuneille kirjallisuusterapiaohjaajille, jotka haluavat kehittää ammatillista luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä vahvistaa ammatillista identiteettiä yhdessä muiden kanssa.

Teemme pieniä pyrähdyksiä kirjallisuushistoriaan ja tutustumme päivien aikana useampaan kadonneeseen kirjallisuuden lajiin. Lajien ruokkimana teemme kirjallisuusterapeuttisia kirjoitusharjoituksia ja jaamme kokemuksia. Omakohtaisen työskentelyn lisäksi ammennamme yhdessä uusia ideoita kirjallisuusterapeuttiseen ohjaustyöskentelyyn. Lämpimästi tervetuloa kadonneiden kirjallisuuden lajien maailmaan!

Kirjallisuusterapiaohjaajakoulutuksen ohella muuta spesifiä kokemusta tai kirjallisuuden tuntemusta ei tarvita. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja kirjoitusvälineet. Kasvuryhmän ilmapiiri on lämminhenkinen ja hyväksyvä.

Mukaan mahtuu 4–6 henkilöä

Aika:

ei tulevia toteutuksia: voit osallistua Kadonneet lajit II -ryhmään, vaikka et olisi osallistunut I-osaan

Paikka:

Tampere

Osallistumismaksu:

Maksuton (yhdistyksen kouluttamille ohjaajille)

Lisätietoa:

Ohjaajana FM Isa Välimäki, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (2023–2024). Ryhmä saa innoituksensa ohjaajan työskentelystä kirjallisuustieteen tutkimushankkeessa, jossa tutkimme kadonneita kirjallisuuden lajeja kirjallisuushistoriallisena ilmiönä. Lisätietoa hankkeesta:

https://projects.tuni.fi/kirjallinensukupuutto/