kesä 2024

Kadonneet lajit II -kasvuryhmä kirjallisuusterapiaohjaajille

Tämä ammatillinen kasvuryhmä on suunnattu Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen koulutuksista valmistuneille kirjallisuusterapiaohjaajille, jotka haluavat kehittää ammatillista luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä vahvistaa ammatillista identiteettiä yhdessä muiden kanssa.

Teemme pieniä pyrähdyksiä kirjallisuushistoriaan ja tutustumme päivien aikana useampaan kadonneeseen kirjallisuuden lajiin. Lajien ruokkimana teemme kirjallisuusterapeuttisia kirjoitusharjoituksia ja jaamme kokemuksia. Omakohtaisen työskentelyn lisäksi ammennamme yhdessä uusia ideoita kirjallisuusterapeuttiseen ohjaustyöskentelyyn. Lämpimästi tervetuloa kadonneiden kirjallisuuden lajien maailmaan!

Kirjallisuusterapiaohjaajakoulutuksen ohella muuta spesifiä kokemusta tai kirjallisuuden tuntemusta ei tarvita. Voit osallistua, vaikka et olisi osallistunut I osaan, tässä II osassa käsittelemme vain eri lajeja kuin ensimmäisessä. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja kirjoitusvälineet. Kasvuryhmän ilmapiiri on lämminhenkinen ja hyväksyvä.

Mukaan mahtuu 4–8 henkilöä

Toteutusmuoto:

Viikonlopputoteutus lähitapaamisina

Aika:

la–su 17.–18.8.2024 klo 9–17 | yht. 16 h (à 45 min)

Paikka:

Tampere

Osallistumismaksu:

Maksuton (yhdistyksen kouluttamille ohjaajille)
Varaudu omakustanteisesti ruokailuihin ja kahvitteluihin

Lisätietoa:

Ohjaajana FM Isa Välimäki, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (2023–2024). Ryhmä saa innoituksensa ohjaajan työskentelystä kirjallisuustieteen tutkimushankkeessa, jossa tutkimme kadonneita kirjallisuuden lajeja kirjallisuushistoriallisena ilmiönä. Lisätietoa hankkeesta:

https://projects.tuni.fi/kirjallinensukupuutto/

Muutama paikka vapaana